Publisert av: raagraaum | 9 februar, 2009

Anti-vaksinehysteriet avsløres

Dagens VG skriver i dag om hvordan anti-vaksinefanatikere bruker forfalskede data for å virke «vitenskapelig.»

Heldigvis har ikke skaden vært så stor i Norge som mange andre land – vi er av de minst «alternative» i Europa, hevdes det.

Nå gjenstår bare å se om andre media som var med på å spre galskapen kommer etter VG.

For disse som sprer galskapen er direkte skyldige i at barn dør og skades for livet.

Reklamer

Responses

 1. Må det ikke da først bevises at dette tallet på barn med meslinger har gått opp som en følge av denne rapporten, og ikke andre faktorer.

  (tuberkolose har for eksempel kommet tilbake til Europa sammen med en økning av en rekke andre sykdommer, på grunn av helt andre ting, vil du si at de som har ansvaret for innvandringen har ansvaret for at normenn nå smittes av mange sykdommer som de ikke ville blitt smittet av uten at disse folkene kom inn?)

 2. Og de som produserer vaksinene som selges med enorme overskudd har selvsagt aldri brukt forfalskede data…? Avisene har aldri vært særlig villig til å spre informasjon om vaksinefaren og alternative behandlingsmetoder; ikke rart når avisene eies av de samme kapitalkreftene; da sier det seg sjøl at det jevnlig kommer «avsløringer» om forfalskninger…

  Sjekk http://altnett.ning.com/forum/topics/john-virapen-piller-og-profitt eller http://altnett.ning.com/group/vaksinasjon/forum/topics/peraslak-ertresvaag

 3. Husker godt desse galne kjerringene som stod frem i media for noen år siden og frarådet foreldre å vaksinere barn. Galskapen lenge leve, desverre så har barn dødd av meslinger pga dette.

 4. Riktig riktig! Samme gjelder med snåsamannen og healing i disse dager.

 5. Lars:

  Nå er vel anti-vaksinebevegelsen atskillig mer alvorlig enn Snåsakaill’n – uten at jeg er noen tilhenger av verken ham eller denslags.

 6. Jørn G:

  … men det er da ikke noe argument mot at vaksine redder liv?

 7. Hilde:

  Argumentet i parentes har bare noen mening hvis du også vil forby nordmenn å reise ut av landet.

  Tuberkulosens gjenkomst skyldes en rekke forhold. Først og fremst at fattigdom gjør at mennesker som er smittet i en rekke land ikke blir helt friske. Da endrer tuberkelbasillen seg, blir immun mot medisinen.

  Det er også en stor forskjell ved at anti-vaksinasjonsfolkene aktivt forsøker å påvirke mennesker til ikke å vaksinere ungene sine.

  Vi kan jo merke oss at når normalmedisin gjør feil, blir det «systemet» holdt ansvarlig. Men når andre forårsaker skader, da er det i praksis umulig å nå fram i det norske rettsvesenet. Dette mener jeg er feil: Skal vi først tillate noe annet enn normalmedisin, så må de som praktiserer metoder som ikke er vitenskapelig kvalitetssikret også stå til ansvar for det de holder på med.

 8. Snåsamannen skal ikke foraktes. Jeg kjøpre ny 22 tommers skjerm til PCen. Desverre gikk den i svart og flimret ofte. Jeg kontaktet butikken som jeg hadde kjøpt skjermen av og de sa jeg kunne returnere den. Som ved et mirakel så begynte skjermen å oppføre seg normalt igjen. Jeg skrev da til butikken at skjermen var frisk igjen og at det nok skyldes snåsamannen og bønn.

 9. Kurt:

  Undrenes tid er ikke forbi.

  Trur jeg.

  Eller: Tilfeldighetenes tid er ikke forbi.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: