Publisert av: raagraaum | 9 juni, 2009

Slagferdige imamer

Det er vel ikke noen i norsk presse som husker hvordan Carl I Hagen forsvarte fysisk straff av barn? I store overskrifter påsto han at han ikke hadde tatt skade av det.

Det kan man jo ha sine meninger om, redd han er for alt fremmed.

Men hva sier han nå? Når (overraskelse, overraskelse) det kommer fram at det finnes minst en (og sannsynligvis flere) imamer som tildeler slike oppdragende virkemidler til barn i Norge i dag? Kan vi vente at FrP er så ærlige at de står på at litt slåing bare er av det gode?

Vi venter i spenning, mens det vanlige spillet er i gang:

Lokalavisa her og her.

Ellers er det vanlige mediesirkuset i gang:

På P2/NRK2 Dagsnytt atten, fortalte Nina Bjørlo fra politiet i Drammen at de hadde hatt en kontakt om en slik sak for en rekke år siden. Den gang ble det snakket om saken, og den skulle være løst. Deretter kom det en ny henvendelse, om en annen imam, for to år siden. Det har vært en del møter, men pågripelsen av denne imamen skjedde fordi ikke noen bedring skal ha foregått.

Diverse journalister, også i NRK1, Dagsrevyen, framstiller det derimot som om det er samme sak. I lokalavisa (over) kan det se ut til at det er snakk om samme menighet.

Så enten har vi et hendelsesforsøk der politiet har somla i årevis – eller så har vi en menighet som enten ikke tar det så tungt med norsk lov, eller har vært uheldige og fått en ny imam som gjentar gamle synder?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: