Publisert av: raagraaum | 18 juli, 2010

Litt mer human innvandring

Det er ikke hver dag, men nå roser altså opposisjonen regjeringa.

Altså, selv Sure Siv & like så sure Trine (som er så anonym at vi må minne om etternavn) Skei Grande. (Dere vet, hun som for øyeblikket leder Venstre mens de venter på å bli enige om noen bedre.)

Frøken Jensen kan ikke helt dy seg:

Både Kristelig Folkeparti og Fremskrittspartiet går i dag ut og skryter av at regjeringen har gjort noe så uvanlig som å gripe inn i en enkeltsak.

– Jeg er veldig glad for at regjeringen har tatt til fornuft, sier lederen i Fremskrittspartiet, Siv Jensen.

Nå skal vi ikke beskylde andre enn den aktuelle journalist for feilen «gripe inn i en enkeltsak». I alle fall er vi sikre på at FrP veldig godt forstår at det nettopp ikke er det som har skjedd.

For regjeringa har brukt tid på å «komme til fornuft» – ja fra før «Laila-saken» blei mediamat. Som det står i pressemeldingen fra Statsministerens kontor:

Både statsministeren og justisministeren har tidligere varslet at man vil vurdere om det er behov for generelle endringer i regelverket når det gjelder utvisning av personer som har brutt utlendingsloven og som har barn i Norge.

– På bakgrunn av den varslede gjennomgangen har justisministeren i dag besluttet at reglene vil bli endret, sier statsminister Jens Stoltenberg.

Den journalist- og FrP-styrte «virkeligheten» vil nok fortsette å si at endringen kom etter press fra presse, internett og selvfølgelig FrP.

Andre av oss kan komme til å tenke at dette er en endring som de Rød-Grønne partiene og Regjeringa lenge har ønska å gjennomføre.

De har visst at FrP ville hyle om hvilke skumle mennesker som kunne komme inn i landet hvis noe som helst annet enn innstramming av innvandringspolitikken skulle vedtas.

Vi får bare håpe at FrP har fått øynene opp og skifta mening, slik de har gjort i spørsmål som uføretrygdede og finnmarkinger (= latsabber), narkomane (send dem til Bjørnøya), ytringsfrihet (de som er gamle nok vil huske) og blasfemi.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: